Image and video hosting by TinyPic

9 Şubat 2009 Pazartesi

Dr.Muhammed Bozdağ kimdir ?


DR. Muhammet Bozdağ Kimdir?Not : M.Bozdağın web sitesi "yetenek.com" dur,kendisine oradan ulaşabilirsiniz...

Trabzon-Akçaabat’ta 1967 yılında doğdu. Kastamonu-İnebolu Lisesini birincilikle bitirdi. Şeref Öğrencilerinden olduğu ODTÜ Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1990 yılında mezun oldu. Yüksek Lisans Tezini, “TBMM’nin Verimliliği” üzerine tamamladı. Doktorasını siyaset bilimi alanında gerçekleştirdi.



Muhtelif zamanlarda ABD,Almanya, Bosna Hersek ve Hırvatistan’da çeşitli inceleme çalışmalarına katıldı. Kurucuları arasında yer aldığı Kültürlerarası Araştırma ve Dostluk Vakfı’nın, 1999-2001 yıllarında başkanlığını yaptı. 1992 yılından itibaren yasama uzmanı olarak çalıştığı TBMM’de halen yöneticilik yapıyor.

Yazıları lise yıllarından itibaren çeşitli dergilerde yayınlandı. Bir dönem, köşe yazarlığı yaptı. “Düşünce Mühendisliği, Yüksek Yetenek, Tele-terapi, Yüksek Ahlak, Kişisel Değişim, İstemenin Esrarı” gibi isimler altında seri radyo konuşmaları yaptı. TRT’de “Sonsuzluk Yolcusu” isimli programı hazırlayıp sundu.
Doktora tezi “AİHM Yolunda Parti Kapatma: Laiklik, Bölücülük Sorunu” adıyla yayınlandı. Başarı, motivasyon ve din alanlarında, “Düşün ve Başar, Ruhsal Zeka, İstemenin Esrarı ve Sonsuzluk Yolculuğu” adında yüz binler satan üç kitabın yazarıdır.

1995-2002 yılları arasında, “Hızlı ve Etkin Öğrenme”, “Güzel ve Etkili İletişim” seminerleri düzenledi. Yurt içinde ve yurt dışında, “Sonsuzluk Yolcusu, Ruhsal Zeka” gibi isimler altında konferanslar veriyor.
Dr. Nilgün hanımla evli ve üç çocuk babası olan Bozdağ, özgün üslubuyla yeni eserler üretmeye devam ediyor. Ayrıca, “yetenek.com” adlı web sitesi aracılığıyla da okuyucularına ulaşıyor. (alıntı)

Not : M.Bozdağın web sitesi "yetenek.com" dur,kendisine oradan ulaşabilirsiniz...

Hiç yorum yok: