Image and video hosting by TinyPic

13 Şubat 2009 Cuma

Haktan Akdoğan'la İlginç Röportaj..

23 yıldır dünya dışı yaşamı araştıran Haktan Akdoğan'ın bir başka röportajından alıntı...

Soru :"O kadar gelişmiş teknolojileri var neden kaçırıyorlar bizi, biz de onlarda olmayan ne var ki? "

Akdoğan :" İnsanların alıp onlar üzerinde araştırma yapan bu uzay ırkının duyguları yok. Insanları kaçırıp onların duygularını inceliyorlar. Zamanında gelişimlerini engellediğini düşünerek duygularını silmişler. Ama hata yaptıklarını anlamışlar.
Yeniden duygu sahibi olmak istiyorlar.
Çünkü duygu olmadan hiçbir şey olmaz. Bu yüzden insanları kaçırıp onlardan yumurtalık ve sperm alıp yeni bir ırk oluşturmak istiyorlar. Bizim genetik yapımızında benzemesi yüzünden bizimle ilgileniyorlar. Ve melez bir ırk oluşuyor.

Mesela kadının kimseyle ilişkisi yokken aniden hamile kalıyor. Doktor ona hamile olduğunu söyleyince şaşırıyor. Kadın doktora yeniden gidince olay daha şaırtıcı oluyor. Cenin kaybolmuş.
Yani kadının karnından alıyorlar cenini ve onu farklı bir yerde büyütüyorlar. Daha sonra anneyi zaman zaman gemiye alıp ona çocuğunu veriyorlar. Onun cocuğunu sevmesini seyrediyorlar. Yeniden duygulanmayı ve seymeyi öğrenebilmek için. Bize ihtiyacları olan bir tür yani. "

Soru :" Dinleri var mı uzaylıların? "


Akdoğan : " Onlarında bir inancı var. Tanrı'ya, bir enerjiye inanıyorlar. Ama din olarak baktığınızda belli ritüeller yok. Dini sevgi olarak algılıyorlar.

Mesela bizim dinlerimizi de incelemişler ve diyorlar ki; siz özde aynı şeye inanıyorsunuz ama farklı isimler ve terminolojiler kullanıp ayrılıyorsunuz birbirinizden.
Biraz da çarptırılıyorsunuz, biraz da güç odaklarının eline kullanılıyorsunuz.Bu yüzden birbirinize düşmüşsünüz. Yoksa özde Musa'nın İsa'nın Hz. Muhammed'in söyledikleri aynıdır.
Hepimizin Tanrı'nın bir parçası, onun yansımaları olduğumuz söylenir. Kuran'da da geçer, Allah'ın bize şah damarımızdan yakın olduğu.

Uzaylılar da buna inanıyor. Onlar bize siz din yüzünden savaşıyorsunuz çünkü dini yalnış anlıyorsunuz diyor. "

Soru :" Siz melek cin ve şeytan kavramlarına inanıyor musunuz? "

Akdoğan :"Tabii ki bence bu evrende sadece kendimizin olduğunu söylemek büyük bencillik. Kocaman bir kibir. Koskoca evren, uzay, farklı boyutlar... Melek cin gibi canlılar sadece bizden farklı formda. Uzaylılar ve biz görülebiliyoruz ama onlar farklı oldukların görülmüyor. Salt enerjiden oluşuyor onlar. Hem yalnız olmadığımızı Kuran da söylüyor. Kuran'da melek ve cinlerin haricinde göklerde yaşam olduğunu söyleyen ayetler var.

Soru : "Din adamlarından destek alıyor musunuz? "

Akdoğan : "Celal Yeniçeri, Bayraktar Bayraklı, Yaşar Nuri Öztürk gibi, ilahiyatçı profösörlerin, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz’ın ufolar dinimize ters değil diye açıklamaları var."

Soru : " Bu uzaylılar birdenbire mi çıktı böyle? Mağara devrinde yoklar mıydı? "

Akdoğan : "Tabii ki vardılar. Bence her dönemdeki evrimimizde ve buluşlarımızda da drek etkililer. Bakın mağara dönemde resimler var. O zamanın insanının çizebileceği resimler değil onlar. Özbekistan'da bir mağara duvarına astronat resmi çizilmiş, kafasında kaskı var falan. O zamanki insan bunu uydurumaz ki. Bu Sümerler'de de, Mısırlar'da da, Aztekler'de de, Mayalar'da da var.... "

4 yorum:

Unknown dedi ki...

bir ara evrendeki diğer yaşamlar bayağı bir ilgimi çekerdi. clive cussler ve erich von daniken'in bütün kitaplarını okumuştum bu yüzden. bayağı da aklıma yatmıştı ama nasa'dan atılmış bir görevlinin yaptığı bir açıklama bu olaya bakışımı değiştirdi. kendisi nasa'nın yıllar önce evrende başka yaşamlar olmadığını ispatladığını, ancak hazineden ve bu işe meraklı yardımseverlerden gelen ödeneklerin kesilmemesi için hala uzaylı masallarının uydurulduğunu iddia etmişti. hatta ufo gördüklerini iddia edenlerin bile gördükleri cisimlerin nasa tarafından üretilmiş araçlar olduğunu söylemişti. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama dediğim gibi kendisi nasa'dan atılmış olduğu için de söyledikleri yalan da olabilir.

Yaşamkafe dedi ki...

-Ebru,Hürriyet gazetesinin manşetini gördün mü bugün ? Ordada inanılmaz müthiş iddalar var..

"Dünyayı Sarsan İddialar" başlığıyla vermişler haberi...Dünyayı uzaylıların yönettiğini iddia ediyorlar..Bush,Clinton Prens Charls hepsi uzaylıymış...Okumanı tavsiye ederim,hem güldüm hem şaşırdım..:))

Unknown dedi ki...

puhahaha. bush olabilir de diğerlerini bilemem.:))))))

Yaşamkafe dedi ki...

-Bencede..:))