Image and video hosting by TinyPic

3 Mayıs 2009 Pazar

İnsan Sevgisi Hakan Can'dan...


Bloğumdaki bütün arkadaşlarıma karşı duygularım tamamen saf ve temizdir...Hiçbirinize karşı herhangi bir artniyet veya olumsuz hislerim olmadı...

Kaygan pistte dans etmeyi ve dostlarımızı üç kuruşa satmanın ne demek olduğunu bilmeyiz...

Evliyim ve bir çocuk babasıyım,mutluyum huzurluyum..

Serserilik ve hovardalık dönemlerime 90'lı yılların sonlarına doğru veda ettim,damarlarımızda süratli akan kanların olduğu dönemlerde bizde bir sürü manyaklıklara imza attık ve Allah'ın izniyle şimdi tamamen İnsana olan sevgimle hayatın hırçın rüzgarına karşı durmanın ateşiyle yanıyorum...


Dün bir bugün iki,burdaki bazı yanlış anlaşılmalara karşı yazıyorum :

Listemdeki bütün erkekler nasıl benim kardeşim,abim,hocamsa;Bayanlarda bacım,kardeşim ve öğretmenim niteliğindedir...!
Bundan ötesi bize zaten yakışmaz...

Aksini ispat etmeye yeltenenlerin hareketleri Çeşmebaşı dedikodularından öteye gitmez !

İnsan Sevgisi hakan can'dan bir karıncaya dahi zarar gelmedi,benden kendisine zarar geleceği kanısını taşıyanlar olursada "Engelle" tuşu var,basın gitsin oraya...

Sonuç : Ben hepinizi bir kardeş,arkadaş olarak sevdim ve bu duygularımda kılpayı oynaklık yoktur...


Sevgiyle kalın...


Yazan: hakan can

20 yorum:

Pilli Petro dedi ki...

hayırdır yaw noluyo ? blogtaki dangalaklık olayları sana da mı ulaştı hakan-can. takma kafaya, kimin ne niyeti olduğu çok çabuk anlaşılıyor.


işi yazı yazmak, paylaşmak olmayan bazıları huzursuzluk ilave ediyor her yere. görme, duyma, konuşma.

sen kendini bil, davranışlarını biliyorsun zaten karşındakilerde yanlış anlamaz zaten merak etme :)

serencam dedi ki...

Dostum vakti zamanında bende karşılaştım bu tür şeylerle..Canını sıkma..İyi insan arada mesafelerde olsa kendini belli eder..

Bu tür durumlar hep oldu ve hep olacaktır..Düşünme ve üzülme..Ama çok zaman şu oluyor..Bu bi gerçek insan olduğu gibi davranıyor ve kendini sıkmak istemiyor oynamak ve iki yüzlü olmak istemiyor ve samimi davranışlarda karşı cins tarafından yanlış algılanıyor..

Sorun bu , çözüm ise aldırmamak ..İyi pazarlar ..

Adsız dedi ki...

Hakan ne oldu bilmiyorum ama çok sinirli olduğunu görüyorum.
Sende benim bir kardeşim ve abimsin ve seni sevdim.
Şimdi insanları anlamıyorum. ne bu ya eğer senin yazdıklarından kendilerine bir şey çıkarıyorlarsa yanlış yapmışlar.
Güzel dost ve güzel insan sıkma canını.

YOSUN dedi ki...

Allah Allah?Fiskos gazetesi bloglarda da mı okunuyor?Blogcular bir araya gelip fiskos mu yapıyor?Kim neyi yanlış anlamış bilmiyorum,neyse sıkmayın canınızı..Hoşçakalın.. :)

Adsız dedi ki...

Hakancım yazını yazmanın bir sebebi mutlaka vardır,lakin sen kendini bildikten sonra kendini bilmeyenlerin hareketleri sana bir zarar veremeyecektir merak etme.Kendine ve ailene iyi bak tamam mı ? ...

mehbup dedi ki...

Hakan-Can,seni üzmüşler..Boşver kim ne derse desin..Biz seni biliyoruz..Sen de benim kardeşimsin..
Uğraşma böyle insanlarla..''Allah'a havale et''gitsin..
Kulaklarını tıka..Biz seni tanıyoruz.İçin rahat olsun..Sıkma canını..Allaha'a emanet ol.. Ailenede selamlar..Sevgi ve sağlıcakla kalın:))

umursamaz dedi ki...

Hay ALlah ne oldu acep,
duzeylı bırısın bu yazılarındn da yorumlarından da farkedılıyor..
hem ben senı brother hood secmısken boyle bır yazı cuk ustune oturmus:)
sevgıler
pırıltılı cadı

Pervane dedi ki...

tam hayırdır ya? diye yazmaya geldim ki onu @bekriya demiş.
millet de manyak he, boşver, elalemin ağzı torba değil ki büzesin de geç. biz seni bilioruz önemli olan o :)

shenem dedi ki...

n'olduysa bilmiyorum,ama seni üzen neyse çok güzel açıklamışsın kendini..üzme kendini

Unknown dedi ki...

insan kendisi gibi bilir derler karsisindakini, hep konusuyoruz bunu insanlarin yurekleri artik malesefki guzel seyler icin calismiyor, sen yazilari kadar kalbinin de guzel olduguna inandigim arkadasim, canini sikma..

Unknown dedi ki...

takma kafana hiçbirşeyi, boşver diyeceğim ama sinek küçüktür ama mide bulandırır misali bayağı bir canın sıkılmış belli. sevgiler...

Adsız dedi ki...

hakan,neler oldu ben birşeyler mi kaçırdım acaba,böyle bir açıklama yapmanın sebebini merak ettim doğrusu,ben seni çoookk eskiden beri tanıyormuş gibi kardeşim gibi sevdim sahiden, asla da başka bi şekilde olamaz, senin açından da aynı olduğuna eminim,farklı düşünen olduğunu zannetmiyorum,böyle şeylerle kafanı yorma,yeğenimi öptüm yengeme çok selam.sevgiler

NoEngel dedi ki...

Hakan-Can kardeşim.
Bazı insanların içindeki duyguyu,iyiliği,kötülüğü hissedersin ve herkese karşı sana kefilimdir ki senin aklından en ufak böyle bir olayın geçeceğine ihtimal dahi vermem. Çünkü senin kalbini biliyorum.Sen asla böyle birşey yapmazsın.Boşver atıp,tutanları.Seni biz biliyoruzya gerisini boşver.Seni çok seviyoruz kardeşim.
Sevgiyle kal..

kardelen dedi ki...

bizim zaten bu düşüncelerinizden kuşkumuz yok da böyle bir yazıyı yazma sebibinizi merak ettim kendini bilmez biri saçma sapan bir şeymi söyledi yoksa..
böyle yok yere insanları üzmeyi kendine iş edinmiş pervasız düşüncesiz insanları anlamadım anlamayacağım ne dedikleri hiç önemli değil biz sizi biliyoruz siz bizi önemli olan bu bence gerisi hikaye:) iyi akşamlar dileğiyle..

şirinem dedi ki...

iyi akşamlar hakan kendini bu şekilde gereksiz üzme kardeşim burada hertürlü insan oluyor ne yazıkki dürüst ve mertlerin aynında kendimni bilmezlerde öylesine çokki bir ara benide buna benzer başka bir konu için üzmüşlerdi ama yapanların nasıl insanlar olabileceğini düşününce en güzeli gayleye bile almamak oldu sevgilerimle kardeşim

Moonish (moonsun) dedi ki...

Sevgili Hakan, icin rahat olsun bu gune kadar bir kere bile senin samimiyetinden suphe etmedim ve kimse de etmemistir... Hepimiz senin ne kadar efendi ve saygili oldugunu biliyoruz...

Biri sana bisey dediyse bile takma, sadece cekemedikleri ve uzmek istedikleri icin yapiyorlar... ama sen kendi cizginde devam edersen zaten o insanlar yok olup gidecekler, aramizda barindirmayiz oyle insanlari, 3 yillik blog hayatimda kimler geldi kimler gecti... Yazmaya devam Hakan, biz seni seviyoruz :))

mgurdal dedi ki...

Ya Hakan, seni kızdıran her kimse, blogunu düzenli olarak takip etmeyen biri olduğuna eminim.

Sen kendini gerektiği şekilde ifade etmişsin zaten.Fazla söze ne hacet.

Sevgiyle kal, mutlu kal... ;)

aktifmutfak dedi ki...

sevgili hakan..burada o kadar değişik karaktere sahip insanlar var kii..gerçekten adam gibi adam olanlar zaten seviyesini belli ediyor.sende bu çizgiyi bilen biri olduğuna göre..bence kim ne dediyseee kim naptıysa..seni üzüp kırdıysaa mehbup un dediği gibi Allah'a havale et gitsin.beni de burda çok üzenler oldu.ama seviyesini koruyanlarla görüşmeyi tercih ediyorum.siteni sevgili Mehbup ve sevgili Serkan75 tarafından tanıdım.ve onlar seni değerli görüyorsa değerlisindir.:)herkese sevgiler..

aktifmutfak dedi ki...

Neslihan arkadaşımı görmemişim:)sana da sevgiler neslihancım.Mehbup ve serkan için yazdıklarım tabiki senin için de geçerli..diğer yazan arkadaşlar içindee..:))

şirinem dedi ki...

Evet arkadaşım!gülmek varken surat asmak niye,güldürmek varken ağlatmak niye,güzel sözler söylemek varken,kalpleri kırmak niye?hayat çok kısa arkadaşım ve bu dünyadaki hıc bır sey kırılan kalplere değmez.sevgilerimle :))