Image and video hosting by TinyPic

28 Mayıs 2009 Perşembe

Müge Anlı'da Vahşi Anne..!


Bir buçuk aydır Müge Anlı'nın proğramına konuk olan ve Türkiye'yi uyutup oyalayan şu kadın varya (Dilber Fırtına) "Çocuğum kayboldu,ne olur bulun Muhammet'imi..!" diyipde bütün Türkiye ağlarken kendisi buzdolabı gibi sırıtan kadına en hafif tabirle kıcık oldum gıcık....!

Lan yavrun bebeğin kaybolmuş,insan tek bir damla gözyaşı akıtmaz mı..?
Üstelik Muhammet'in annesi günde üç paket sigara tüketirken bu çocuk 6 yaşında ve sürekli aç dolaşıyormuş...!

Ve şok : Annesinin başkasıyla ilişkiye girdiğini tesadüfen gören Muhammet'in sonu annesinin ellerinden oluyor daha sonra alıp tarlaya atılıyor minik bedeni...!

Şimdi böylelerini ne yapmak lazım..? En iyisi yazmamak lazım.Ayıp olur...!


Küçücük çocuklara,bebelere böyle vahşice saldırıp,ırzına geçip öldürenlerin haberlerini okudukça,neden idam cezasının kalktığını sorarım kendime...


Birileri çıkıyor "Yok efendim,biz İran gibi mi olalım...!?" diyor.

Hayır efendim İran gibi olma, o senin en medini gördüğün idam cezasını uygulayan Amerika gibi ol o zaman...

Şöyle bir düşünün: Topun,topoşun biri gelip 17 aylık bebeğinizin ırzına geçip o minik yavruyu öldürüyor.Ve bu cani,o annenin ve babanın ödediği vergilerle hapiste besleniyor.Şimdi bütün annelerin vicdanına sormak lazım : Siz evladınızı öldüren caniyi besler miydiniz ?

Mekanın cennet olsun Muhammet....

Burdanda gerçekten takdir ettiğim babayiğit Müge Anlı'ya sevgi ve saygılarımı yolluyorum...
Her yönünle helal olsun sana...

Yazan: hakan can

16 yorum:

Adsız dedi ki...

çokkkk çokk haklsııııın Hakancım,ben içim kaldırmadığı için izleyemiyorum bu programalrı,ama iyi kiii var.ben de Müge Anlı'yı takdir ediyorum.çok başarılı,her konunun üstüne gidiyorlar.çokkk üzüldüm Muhammet kardeşimize:(

Fikrin Ne? dedi ki...

Türkiye'de inanılmaz şeyler oluyor bunları okurken tüylerim diken diken oluyor yazık baska ne diyebilirim ki....

eD dedi ki...

niye bu kadar şaşırıyorsunuz ki daha geçende de buna benzer bir olay görülmüştü,ablası kardeşini öldürmüştü daha sonra ağlamıştı ekranlarda.Türkiye'nin halleri...

Yaşamkafe dedi ki...

Türkiye ateşten gömlek giymiş,her tarafta oluk oluk kanlar akıyor maalesef...
İnsanın aklına şöyle bir soru geliyor tam bu noktada : Acaba Türkiye'de hukuk caydırıcılığını mı yitirdi..?

Adsız dedi ki...

Ben haberlerde izledim yani artık bastım küfürü. ya böyle anne olur mu ya ALLAH aşkına bu nasıl vicdan.

İdam gelecek meydan da asılacaklar ibret olsun diye.


Müge Anlıyı bende tebrik ediyorum.

Adsız dedi ki...

Sorunu şimdi gördüm Hukuk var mıdır yada adalet var mı?

Hayır arkadaşım yok.
Sinirliyip ben en iyisi toz oluyup şimdilik.

Aysan dedi ki...

Bu inanılmaz kötü derecede bir insanlık ayıbı.Lanet olsun böyle insanlara sanırım o olayın mahkemesi daha sürüyor ve muhammetin otopsi sonucuda gelmedi.Ben çocuğun sadece tokatla öldüğünede inanmıyorum.Bence o olayın altından daha rezil mevzular çıkacak.İnsanın tüyleri diken diken oluyor malesef.

NoEngel dedi ki...

Merhaba kardeşim,
Yine kanayan yaraya parmak basmışsın. Evet malesef ülkemizde cezalar caydırıcı olmaktan çok uzak.İsteyen istediğin öldürüyor,hırsızlık yapıyor,gasp edıyor vs vs. Sonuç olarak ise bir kaç yıl yattıktan sonra yine aramıza karışıp yıne aynı suçları işliyor.Kanunlar hep eksık suçludan yana işliyor.
Bir an önce bu soruna bir çözüm bulunmalı kanunların masum halkı koruma yönünde kullanılmasını sağlamalıyız.
Bu dikkat çekici yazı için teşekkürler kardeşim.
Sevgiyle kal..

umursamaz dedi ki...

hakan can hanı bende evdeydım bı kac gundur tvlerde bı bagırıs bı cagırıs.. aman Allah ım dedım bunlar da ne.. urktum..
ogrendım kı, yazık, gercekten yazık.. ınsanlar nekadar da guzel oynayabılıyorlar, nekadar da guzel kandırabılıyorlar bırbırlerını.. nedıyım kı.. anlamıyorum ben ınsanları.. hakıkaten anlamıyorum..
oyuzden Allah herkesı hayırlı ınasnlarla karsılastırsın dıyorum.. ve bırde dogru yoldan ayrmasın.. bu nedır boyle ya.. yazıktır.. ölen kucucuk cocuga yazıktır.
sevgıler.

Kumsal dedi ki...

Müge Anlıyı sevmem
kendini beğenen hiç kimseyi sevmem
benim anlayamadığım (anneliği bir kenara bırakıyorum)nasıl soğuk kanlı,nasıl rahat,nasıl bukadar arsız oluğu ve nasıl vicdan azabı çekmediği
çekmediği diyorum çünkü;eğer çekseydi öyle sahte mahsumlukta oturamazdı ekran karşısında
250gr et parçacı
kendi öz oğlundan daha kıymetli annelerde varmış bunuda gördük
nasıl elleri titremedi,nasıl vicdanının sesi kulağını sağır etmedi,nasıl kafasını yasıtığa koydu,onasıl şehvetir ki anneliği unuturmuştu
Ahh Annelik Ahhh
oğlunu öldüreceğine arsız ,pis arzularınla ,iğrenç bedenini katletseydin
bari burada olmayan onurun devreye girseydi
Arsız!!!!

Pilli Petro dedi ki...

hakan can, müge anlıyı hiç sevmem gereksiz bi kadın bana göre programını da hiç bilmem ama o çocuğun annesini sabah habarlerinde izledim böyle biri insan olamaz kesinlikle.

nasıl bi anne bu anlamadımi gerçi bizim ülkemizde onun gibiler çok. yazık valla ne diyelim.

Unknown dedi ki...

Kadinin yasadiklari kendisine o kadar tatli geliyormus ki cocugunu gozden cikartacak kadar degerliymis onun icin, ben o insana anne demiyorum, o sadece sahsiyetsiz bir sahis, ben de sana katiliyorum bu idam konusunda, idam cezasi olmali, insanlar artik can alirken canlarini vermekten korkmali, benim yasadigim ulkede var su anda, kimse elini bir seye suremiyor, insanlar korkmuyor artik, yatarim biraz sonra cikarim devam ederim, ordada beni beslerler nolacakki dedikce bu ulkede daha cok analar cocuklarini, cocuklar analarini, teroristler askerlerimizi oldurur, bizde daha boyle cok uzulur aglariz, artik inancim kalmadi desem yeridir, ve sanirim turkiye guvenli ulkeler arasinda artik yeralamayacak konuma bile geldi,
Kiz cocugunuda almislar ellerinden cokta iyi olmus.
Allah cezalarini versin.

shenem dedi ki...

şimdi bölelerini napmak lazım?:D..kaynar kazana atmak lazım

mehbup dedi ki...

İnsan olamamış bir toplum var hala Türkiye de ne yazık ki..Annelik duygusu silinmiş bir kadın, o insan bile olamaz..Olan o küçük masuma oldu..Mekanı cennet olsun.
Türkiye de artık bir çok şey değişmeye başladı,Münevver deki olay gibi..Adalet sağlanamıyor..Nasıl olsa adamlar bir iki gün sonra çıktıkları için..Bu Türkiye de bir çok suç işlenir...Gereken cezalar yeterli değil bence..
Hayırlı cumalar..

Mustafa dedi ki...

ben de okudum bu haberi gazetede daha demin. böyle bir canilik olabilir mi hala aklım ermiyor. evet idam geri gelsin. ve beraberinde 1-2 kişi daha var asılacak çünkü.

Güldan. dedi ki...

Böyle vahşi anne olamaz.böylelerini idam etmek lazımki ibret olsun.bir anne nasıl böyle vijdansız olablir.insan kahroluyor.muhammedin mekanı cennet olsun,adalet yerini bulsun.bu tür suçlar cezasız kalmasın!muhammet için tüm türkiyenin başı sağ olsun.bu oloyı açığa çıkaran müge anıl hanım efendiye buradan teşekkürlerimizi arz ediyoruz.