Image and video hosting by TinyPic

13 Şubat 2009 Cuma

Saba Tümer,Haktan Akdoğan ve Ömer Çelakıl,Ufoları Konuştular

Saba Tümer'e konuk olan Ömer Çelakıl-Haktan Akdoğan ikilisini büyük bir keyifle izlemiştim...Özellikle Akdoğan'ın söyledikleri çok ilginç şeyler vardı...



EVRENDE YALNIZ MIYIZ ?

Ufolarla ilgili Türkiye’deki en yetkili ağız olan Haktan Akdoğan :

"Bırakın sahildeki bir kum tanesini, dünyadaki tüm kum tanelerinden daha çok gezegen var yukarıda. Yaratan, sadece bir toz zerresi bile olmayan Dünya için bu sistemi yaratmış olamaz değil mi?
Bu çok bencilce bir düşünce…"
diyerek kainatta yalnız olmadığımıza dair sağlam bir argüman getiriyor.

UZAYLILAR BİZİ KAÇIRABİLİR Mİ ?

Ayrıca ispatlanmış fiziki kanıtlardan da bahseden Akdoğan,
Saba Tümerin :

" Uzaylılarca kaçırıldıklarını iddia edenler var
Acaba uzaylılar bizle irtibata geçiyor mu ve bu nasıl oluyor..?"
sorusuna,şöyle yanıt veriyor :

"Bu kaçırılma olayları önceleri sadece bir iddiadan öteye gitmiyordu. Daha sonra deneklerin üzerinde bir takım yara ve yanık izleri ortaya çıktı. Daha da sonra bu alınan insanların vucutlarından mikroçipler denilen aletler çıktı.
Bunlar ameliyatlarla çıkarıldı ve çıkan şeylerin üzerinde bir takım teknik analizlar yapıldı ve incelendi. Sonunda bu çıkan şeylerin dünya dışı kaynaklı olduğu ortaya çıktı.
Dünyada böyle şeylerin yapılmasının teknik açıdan mümkün olmadığı gözlendi. Hal böyle olunca Harvard dan profösörler konuyla ilgilendi ve araştırmalar yapıldı. Bu olaylara maruz kaldığını söyleyen yüzbinlerce insan var...."

ZARAR VERME VE NEGATİV HİÇBİR OLAY YOK...

Saba Tümer:" Kaçırılma veya alma olayı nasıl gerçekleşiyor ..?"

Akdoğan :
" İnsan uyku halindeyken gelip insanı alıyorlar ve araştırma yaptıktan sonra onu yeniden yerine bırakıyorlar,burda zarar verme veya negatif hiçbir olay yok, kişi uyandığında hiçbişey hatırlamıyor,rüya gördüğünü zannediyor,daha sonraki dönemlerde flashbacklerle vizyonlar görebiliyor...Ayrıca hipnoz yapıldığında bu kişilerin bilinçaltına inildiği zaman o anda gemide neler yapıldığını herşeyi detaylı bir şekilde anlatabiliyorlar..."

UZAYLILAR'DAN KORKMAMIZ LAZIM MI ?


Saba Tümer : "Peki bizim uzaylılardan korkmamız lazım mı,yoksa onları gördüğümüzde çay,kahve ısmarlıyalım mı ?"

Akdoğan .
" Dünyamızda gasplar,savaşlar,tecavüzler oluyor.Irak savaşı,İsrail'in yaptıkları ortada.Asıl korkulacak olan şeyler bu dünyada.Dolayısıyla uzaylılardan korkmaya gerek yok,onlar bizimle iletişim kurmak istiyorlar,insanı inceliyorlar."

Saba Tümer :"Dünyanın geleceği niye onları ilgilendiriyor ki, burayı daha sonra kendileri için mi istiyorlar? "

Akdoğan :
"Böyle bir niyetleri olsaydı çoktan dünyayı istila ederlerdi. Bize göre üstün bir teknolojiye sahipler. En azından bizi ziyaret edenler öyle. Dünyaya zarar vermememizi istiyorlar çünkü biz bütünün bir parçasıyız. Yaydığımız radyasyon sadece dünyayayı değil tüm evreni etkiliyor. Radyasyonu indirgemeye çalışıyorlar. Kimisi de iletişim kurmak istiyor. "


6 yorum:

Unknown dedi ki...

çelakıl'ın da kitaplarını okudum. bana çok saçma gelmişti. yaptığı matematiksel işlemlerin belli bir gidişatı yok. kafasına göre sayıp, topluyor, çarpıyor, çıkarıyor. örneğin istanbul'un fethinin Kuran-Kerim'de yazıldığını iddia ediyor. 1453 sayısını bulmak için işlemler yapıyor ama 1879 u bulmak için farklı bir gidişat uyguluyor. o yüzden çok mantıklı gelmedi bana.

Yaşamkafe dedi ki...

-Rakamlarla oynama şekli bana da çok saçma geliyor ama her nedense ben Çelakıl'ın iyi niyetinden şüphe duymuyorum...

Unknown dedi ki...

onu bilemem:) olabilir tabi.

Yaşamkafe dedi ki...

Yaa kusura bakma Ebru yazmın harfleri biraz büyük olmuş,eski bloğumdan kopyaladım koydum,bir türlü küçültemedim de..:))

Unknown dedi ki...

güzel böyle de sorun değil. yakın gözlüklerimi takmama gerek kalmadı :PPP

Yaşamkafe dedi ki...

Mutlu oldum..:))