Image and video hosting by TinyPic

10 Mayıs 2009 Pazar

Anneler Gününü Annesiz Geçirmek Zorunda Kalan Canlar....






Bu seferki Anneler Gününü,annesi olmayan bütün insanların duygularına ve burukluklarına katılarak bugünün sayfasını boş bırakıyorum...

Hepsinin mekanı cennet olsun,nur içinde yatsınlar...



Yazan : hakan can



28 yorum:

Yaşamkafe dedi ki...

İçin rahat olsun arkadaşım...

Unknown dedi ki...

şu an milyonlarca insan bugünü belki buruk geçirecek ama, ben daha çok taze olduğu için mardin katliamında anneleri vefat eden yavrularımıza ve bebelerini kaybetmiş analara Allah'tan sabır ve rahmet diliyorum. eminim ki bu olaydan dolayı tüm ülkemiz anneler gününü buruk geçirecek. inşallah böyle büyük bir acı bir daha hiç yaşanmaz.

Yaşamkafe dedi ki...

İnşallah bu katliamlar artık bir son bulur Ebru...
Allah sabır versin...

Moonish (moonsun) dedi ki...

Anneciginin anneler gununu en icten dileklerimle kutluyorum sevgili Hakan, huzur icinde yatsinlar...

-mka- dedi ki...

Amin, inşaallah..

-mka-

Adsız dedi ki...

Mekanları cennet olsun, nur içinde olsunlar. Tek bugün değil hergün Rabbim onlara sabır versin. Çünkü annesiz bir hayat yarım kalmıştır. Hayatında her şeyi unutabilirsin ama anneyi asla. Onun kokusunu, sevgisini ve şefkatini hep özlesin. Kimse sana o duyguyu veremez hakancım.

Unknown dedi ki...

Bende ozellikle ve oncelikle son katliamda hayatini kaybeden annelerden baslamak uzere tum rahmetli annelere allahtan rahmet diliyorum, Allah' im kendi yaninda bugun onlari odullendirir insallah,
annelerinin anneler gununu kutlayamayacak olan cocuklar icin bende hic bir soz bulamiyorum, onlari bu hale getirenlere allah'im bugunde bir imtihan uygular insallah.

Genede tum annelerin anneler gununu kutluyorum.

mehbup dedi ki...

Tüm annelerin ''AnnelerGününü'' kutlarım..Annesini kaybeden tüm yavrucakların o güzel yanaklarından öperim,annelerine Allahtan rahmet dilerim,nur içinde yatsınlar..İçim yandı,ben anneme gideceğim şimdi,ama o yavrucaklar annelerinin göremeyecekler..Bugün onlar için çok acı bir gün..Annelerini kaybeden yavrucaklara Allahtan sabır diliyorum..İçim buruk bir anneler günü geçireceğim..Sevgi ve sağlıcakla kal Hakan..

Yaşamkafe dedi ki...

Sizlerde sevgiyle kalın dostlar..İnşallah ve amin...

cansudere dedi ki...

annecıginın anneler günü kutlu olsun arkadaşım nur içinde yatsın mekanı cennet olsun....

Yaşamkafe dedi ki...

Sağol cansudere,burdanda anlıyorum ki yazdığım mesajdan bazı arkadaşlar benim annemin vefat ettiğini zannetmişler...
Yok öyle bişey,daha dün annemi ziyarete gittim..

Bu yazıyla annesini kaybeden canlara destek vermek istedim,olay budur arkadaşlar...

Sevgiyle kalın...:)

Yasin dedi ki...

Amin...

shenem dedi ki...

tüm annelerin ellerinden yanaklarından öpüyorum:) bu öpücükler de az onlara!ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar...tüm annelerin anneler günü kutlu olsun!!!!!!!

YOSUN dedi ki...

Bu yıl okulumda anneler günü için yapılacak töreni hazırlama olayı bana düşmüştü.Öğrencilerimle hazırladık,önemli olanın annelere bugünde alınacak bir hediye değil,her zaman ona olan sevgimizi ifade edebilmek olduğu,toplanmış bir demet kır çiçeğini ona olan sevgimizi ifade ederek verdiğimizde çok mutlu olacağını vurguladık.Dünya Hak,ölüm gerçek demişler.Törende benim de aklıma gelmedi değil annesini kaybetmiş öğrenciler.Yetişkin bir insan neyse de,küçük bir çocuğun anneler gününde içinde amansız bir acı yaşıyacağı aşikar.Allah bu acıyı yaşayan çocukları hayatları boyunca anne tadında insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Böyl bir günde annemizi ziyaret etmeli,bunu yapamıyorsak aramalıyız.Ama şunu unutmamalıyız ki,bir anneye bizim için gerçekten değerli olduğunuona her zaman göstereceğimiz saygı ile hissetttirebiliriz diye düşünüyorum.Hoşçakalın....

Yaşamkafe dedi ki...

-Shenem,ağlarsa analar ağlıyor,gerisi yalan ağlıyor,atalarımızın sözleri boş değil gerçekten de...

-Yosun,öğretmenim ifade buyurduğunuz gibi annelere her zaman saygı ile onlara olan değerimizi hissettirmeliyiz...

öykü dedi ki...

Ben kendı adıma cok tsk edıyorum Hakan..
cok ıncelıktı..sagol.

Adsız dedi ki...

hakan can böyle bir düşünce için sana minnetimi sunuyorum.özellikle annesini kaybeden çocuklarımıza sonsuz sabır diliyorum.diyecek birşey bulamıyorum.allah hepsini nur içinde yatırsın.acılarını tüm aklbimle paylaşıyorum.

Yaşamkafe dedi ki...

-Kamikaze,samimiyetiniz için ben de size teşekkür ederim...

Şengülce dedi ki...

annem bütün annelerin anneler günü kutlu olsun
annenede sevgiler anneler günü kutlu olsun..

Yaşamkafe dedi ki...

Şengülce,teşekkürler sizin ve bütün annelerin günü kutlu olsun...

NoEngel dedi ki...

Hakan-can kardeşim,
Ne kadar iyi ,ne kadar düşünceli bir insansın ki bu önemli günde annesiz insanlarıda düşünebiliyorsun.Bu güzel davranışından dolayı seni canı gönülden tebrik ederim.Bende seni bu dünyaya getiren o değerli insan,annenin ellerinden öper,Anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Yaşamkafe dedi ki...

Çok iyisin No Engel kardeşim,her zaman sağol varol...

Adsız dedi ki...

hakan,yazındaki inceliğinden dolayı seni tebrik ederim çok az insanın aklına gelir bylesi güzel bir düşünce bende bütün annesiz kalmış yüreği yanık evlatların anneler gününü buradan kutlamak isterim.ayrıca eşinin de anneler günü kutlu olsun.sevgiler...

Yaşamkafe dedi ki...

Ferzan,sağol...Yorumlarınızla sizler duygulara tercüme oldunuz,bu bile yeter...

Fikrin Ne? dedi ki...

mükemmelsin hakan-can tesekkurler arkadasım

Yaşamkafe dedi ki...

Rica ederim..

menşure dedi ki...

hakan çok güzel demişsin boş bırakıyorum diye ne yazarsak yazalım içimizdeki acıyı anlatamayız be 8 yıl önce annemi kaybettim ama hala bugünkü gün gibi acım gecmiyor artıyor keşke annem sağ olsaydı nefesini kokusunu duya bilseydim lütfen annenize sarılın öpün hatta benim yerimede öpermisiniz

Yaşamkafe dedi ki...

Menşure,seni burda görmek güzel Hoşgeldin...
Annene Allahtan rahmet dilerim,nur içinde yatsın canım...